Al mijn fotowerk is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden.

DIGITALE WENSEN  Dit zijn foto’s die je na het afrekenen direct kunt downloaden; je ontvangt een link in je e-mailbox. Deze foto’s zijn zonder watermerk (de tekst ‘Petra van Teeffelen fotografie’) en onbeperkt bruikbaar. De bestandsgrootte van een Digitale Wens is 1.000 x 1.000 pixels.
Waar kun je deze foto’s zoal voor gebruiken:

  • Om per e-mail of Whatsapp in een berichtje naar je vrienden of familie te sturen
  • Of als bericht op Facebook te plaatsen, bijvoorbeeld om te feliciteren met een verjaardag
  • Als basis voor het ontwerpen van je eigen (digitale) kaarten
  • Om af te (laten) drukken; de bestandsgrootte van een Digitale Wens is 1.000 x 1.000 pixels

 

Hoe fijn is het om in deze bijzondere tijd een persoonlijke wens te ontvangen, maar ook om te sturen naar je jarige neefje of je zieke vriendin.
Of als bedankje of bijvoorbeeld als Kerstkaart.

Het werkt heel gemakkelijk: kiezen, afrekenen en dan naar je mailbox om je bestelling te downloaden. Je kunt de foto’s direct gebruiken.

 

ORIGINEEL FOTOWERK IN HOGE RESOLUTIE  Na het afrekenen ontvang je direct een link in je e-mailbox en kun je de foto downloaden. Deze foto’s zijn zonder watermerk (de tekst ‘Petra van Teeffelen fotografie’) en onbeperkt bruikbaar. Waar kun je deze foto’s zoal voor gebruiken:

  • Een uniek beeld aan de muur, passend bij de sfeer en stijl van je woonomgeving, in het thema dat jij graag wilt. Van een bescheiden vergroting tot een volledige wand.
  • Als eyecatcher aan de wand in je kantoor of ontvangstruimte, in je wacht- of behandelkamer, in je winkel, restaurant of huiskamer.
  • Voor een presentatie, beursvlag of -wand, brochure of ander drukwerk.

 

Het werkt heel gemakkelijk: kiezen, afrekenen en dan naar je mailbox om je bestelling te downloaden. Je kunt de foto’s direct gebruiken.
Uiteraard kan ik de vergrotingen of andere materialen ook voor je verzorgen. Dit bespreek ik graag. Heb je ideeën of wensen? Mail of bel mij even.

Ook heel mooi is de foto, die je in deze webshop hebt aangekocht, direct op de muur bij jou thuis of op kantoor te laten zetten. Kijk maar eens op Muurprinten.nl voor de werkelijk prachtige resultaten! Een fijn bedrijf waar ik graag mee samenwerk.

 

WENSKAARTEN voorzien van eigen fotowerk, uiteraard zonder watermerk (de tekst ‘Petra van Teeffelen fotografie’) . In de webshop staan meerdere soorten kaarten en kaartensets:

  • Vierkante dubbele kaarten, 15 x 15 cm voorzien van eigen fotowerk.
  • Vierkante gedrukte dubbele kaarten met tekst, 14 x 14 0f 15 x 15 cm. Ook deze foto’s zijn van mijn hand.
  • Kaartensets van 5 kaarten

De kaarten zijn wit; als dit anders is, staat dit in de beschrijving vermeld. Ook als de kaart gedrukt is, staat het in de beschrijving.

Bij elke losse kaart en elke kaartenset is, ter inspiratie, een inlegvel met tekstsuggesties bijgevoegd (behalve bij de Kerstkaarten).
Uiteraard worden alle kaarten met een bijpassende envelop geleverd.

De wenskaarten worden, goed verpakt, verstuurd via Post.nl. Doorgaans vindt de bezorging de volgende dag plaats, mits voor 12.00 uur besteld. Wil je de wenskaarten liever afhalen? Dat kan ook, dit kun je tijdens het betaalproces aangeven.